Izuzetan ketering

Za poseban dan

Bastino-logo-top

Bastino

Ketering

Spremamo sve vrste slanih I slatkih zalogaja I donosimo na vasu adresu. Ukoliko ste zainteresovani za ketering bilo koje vrste, od kanapea, zakuski, raznih salata, rostilja, pecenja do švedskog stola, krstenja, slave I svadbe. Vase je da nas pozovete, ostalo je nasa briga! Obratite nam se putem maila office@bastino.rs ili putem telefona 069 228 3099.

  • Koktel ketering (kanapei i slani zalogaji, koktel pecivo (pite, proja, samoza), koktel rostilj, koktel salate u korpicama, koktel deserti i minjoni.
  • Obroci za zaposlene (Italijanska, mediteranska i srpska kuhinja, kuvana gotova jela i pečenja, dostava gotovih obroka za vaše radnike)
  • Svadbeni ketering (švedski stolovi svih vrsta, po vašoj želji, od slanih zakuski, suhomesnatih plata, paleta sireva, preko supa, čorbi, salata, glavnih jela i pečenja)
Family style

Family style

Proslavite svoj poseban događaj u prelepoj atmosferi Baština. Izvrsna i kreativna kuhinja, prijateljska atmosfera i visoko profesionalno osoblje učiniće vaš poseban dan lepim i prijatnijim. Začinite vaše trenutke odmora sa našim uskusnim jelima u prijatnom ambijentu naše bašte. Gurmanluci za odrasle i sjajni popularni zalogaji za decu I tinejdžere

Poslovni događaji

Proslavite poseban poslovni trenutak, uspeh ili unapređenje u prelepoj atmosferi Baština. Organizujte sastanak sa poslovnim partnerima ili dovedite svoj tim i uživajte u našoj internacionalnoj kuhinji i fenomenalnim koktelima.

Poslovni događaji
Posebni datumi

Posebni datumi

Vaši najvažniji datumi su i nama bitni. Obradujte i iznenadite svoje voljene u najlepšoj bašti Čukarice i prepustite se harmoniji ukusa koju vam donose naši fenomenalni kuvari i naše profesionalno osoblje. Catering