O nama

Naša misija

onama1

Jednom ne tako davno...

Od 2014

Dobro došli u Baštino, najlepšu baštu na Čukarici!

Čekamo Vas

„Baštino“ Vam poklanja puno uživanje u životu u sadašnjem trenutku.
Kada ste spremni da poklonite sebi vreme, čekamo Vas da podelimo svet zaklonjen od žurbe. Kada nedostaje vremena da se nečemu posvetite, uvek ima vremena da to ponovite još jednom. Zato Vas ispraćamo sa osmehom i dočekujemo s laganom muzikom i ukusima za sva raspoloženja. Spremamo hranu za Vas, baš onako kako volite. Dočekujemo Vaše goste, slavimo sa Vama rođendane i najbolje trenutke, a uvećavamo radosti deleći ih s Vama.

Nema kompromisa

Uvek sveži sastojci

U Baštinu sarađujemo isključivo sa najboljim dobavljačima hrane, osiguravajući da uvek imamo zdrave i sveže sastojke. Pronaći ćete razna jela napravljena da zadovolje svačiji ukus, od morske hrane, rebaraca, raznih potaža, testenina, salata, najfinijih dezerta i naravno za gurmane najbolje burgere u ovom delu grada od 100% junećeg mesa.

o-nama-2-povrce

Zatvoren i otvoren prostor

za ručanje i uživanje

za ručanje i uživanje
o-nama-4-enterijer

Enterijer

Topao i gostoprimljiv

Ugodna i udobna atmosfera u srcu Banovog Brda. Baštino obećava atmosferu koja će vreme provedeno kod nas učiniti i prijatnim i opuštenim. Pažljivo odabrana muzika i pametan dizajn enterijera učiniće da se osećate kao kod kuće. Baštino može ugostiti velike grupe, pa ako vam treba više mesta za vaše goste, jednostavno nam pošaljite e-mail ili nas pozovite telefonom.

Eksterijer

Nepopravljivo romantičan

Romantika malog italijanskog bistroa i prelepe mediteranske bašte na dohvat ruke. Dovoljno stvarno da dozvolite mislima da odlutaju, a ipak dovoljno blizu da navratite svaki dan.

o-nama-5-ekserijer

Uvek prijatna atmosfera

DRUŽELJUBIVO I PROFESIONALNO OSOBLJE

DRUŽELJUBIVO I PROFESIONALNO OSOBLJE

KOMENTARI POSETILACA

Posetite nas

Lokacija

Lokacija

Restoran Baštino

  • Restoran Baštino
  • Požeška 83a
  • 11030 Beograd
RADNO VREME:
  • Pon- Sub: 09:00h - 00:00h
  • Ned: 10:00h - 00:00h
RADNO VREME KUHINJE:
  • Pon- Sub: 09:00h - 22:00h
  • Ned: 10:00h - 22:00h
KONTAKT:
  • +381692283099