Ponedeljak - Subota: 09:00 - 21:00; Nedelja : 10:00 - 21:00

Top-slider-mobile-static

Najvažnije vreme je SADA

„Najvažnije vreme je SADA, jer je to jedino vreme koje je moćno i na koje možemo da utičemo.“ (Lav Tolstoj), Čovek koji je znao da živi kao grof
Prošlost je istorija, budućnost je tajna, a sadašnjost je dar koji nam je poklonjen. Zato se sadašnje vreme i zove prezent. „Baštino“ Vam poklanja puno uživanje u životu u sadašnjem trenutku.
Kada ste spremni da poklonite sebi vreme, čekamo Vas da podelimo svet zaklonjen od žurbe. Kada nedostaje vremena da se nečemu posvetite, uvek ima vremena da to ponovite još jednom. Zato Vas ispraćamo sa osmehom i dočekujemo s laganom muzikom i ukusima za sva raspoloženja. Pravimo ketering za Vas, baš onako kako volite. Dočekujemo Vaše goste, slavimo sa Vama rođendane i najbolje trenutke, a uvećavamo radosti deleći ih s Vama.
LIFE IS SHORT, EAT DESSERT FIRST!!!
Voli Vas Vaš „Baštino“

Omiljena dilema

SLATKO ILI SLANO

SLATKO ILI SLANO

Omiljena dilema

SLATKO ILI SLANO

SLATKO ILI SLANO
HP2b

Drugi pišu o nama

Neobičan na mnogo načina, ovaj restoran vas izgledom i ponudom, doživljajem i ugođajem, atmosferom i enterijerom izmešta na neka sasvim druga mesta.

Kreirana i konstantno menjana energijom i maštom vlasnika, nadovezana na filmske priče iz kompleksa Roda bioskopa na koji se nadovezuje, ova bašta jedinstvena je i po tome što u njoj možete uživati u svako doba godine i pri svim vremenskim prilikama.

Restoranska ponuda skladno se nadovezuje na ovakvu postavku u rasponu od Mediterana do Nacionalne klase, od doručka do poslastica, preko pasta i pica, zanimljive kategorije Papa Americano do savršenih rebara na koja su posebno ponosni. Idealno za izmeštanje i uživanje u svakom trenutku i svakom detalju....

"Dakle, sasvim NOVA/STARA bašta u kojoj ćete podjednako uživati u svakom godišnjem dobu."
CITY MAGAZINE

Izdvajamo

SPECIJALNE PONUDE

mesto gde

zaboravljaš na dijetu

zaboravljaš na dijetu

Posetite nas

PRIJATNO I UDOBNO

PRIJATNO I UDOBNO

Rezervacije

Rezervišite sto